SVKENGGERCZERUSHUN

Borítékok felülnyomása

Grafikai előkészítés

Ügyfeleink igényeit a grafikai stúdiónkban dolgozzuk fel és készítjük elő nyomtatásra.  Magától értetődő stúdiónk szoftver-felszereltségének rendszeres felújítása. Grafikusaink folyamatosan képzés művelődnek az informatikai technológiák piacán felbukkanó újdonságok és a nyomdaipar területén, hogy Önöknek abszolút minőségi szolgáltatásokat nyújthassunk, és tanácsot adjunk a felülnyomás megfelelő fajtája és annak feldolgozása kiválasztásában.

Borítékok felülnyomása

Azt kívánja, hogy az Ön üzenete egészen a címzettig jusson el? Gyártassa le borítékát reklámmal együtt!

Az ügyesen kialakított levélborítékkal Ön már a kézhez vételnél felkelti a címzett érdeklődését!

Ön tudta, hogy 1.000 LA4-es boríték egészen 50 m2 összesített reklámfelületet nyújt Önnek? Az utcai billboard mérete csak 18 m2...

Használja ki saját felületét reklámra!

A késztermékek felülnyomását nagyon rövid szállítási idő alatt garantáljuk, még kisebb mennyiségeknél is, 1-4 színben.

Ügyfeleink számára, kérésre, a borítékok felülnyomásáról alaptréninget biztosítunk.

lexo - felülnyomás

A Flexo-felülnyomás a felülnyomás legelőnyösebb fajtája. A flexo-felülnyomásnál még a borítékgyártás folyamán, a „papírpályán” kerül sor a borítékok nyomtatására. A Flexo-felülnyomás 100 000 db borítéktól vagy 50 000 db tasakmennyiségtől kifizetődő.

Ofszet - felülnyomás

Az ofszet-felülnyomás a legigényesebb felülnyomásokra és esetleges kisebb mennyiségekre alkalmas. Évente kb. 200 millió db ofszet-felülnyomású levélborítékot gyártunk. Az ofszet-felülnyomást a breznói üzemben és a pozsonyi üzemegységben biztosítjuk.

aquaset – ragyogó felülnyomás

Az aquaset az ofszet-felülnyomás kedvező árú alternatívája. A felülnyomás igényes technikájával összekapcsolt környezetbarát vízfestékek az Ön reklámjának ragyogóan kivitelezett felülnyomást biztosítanak, amely nagyon hasonló az ofszet-felülnyomáshoz, de az ára sokkal kedvezőbb.

A mi aquaset®-felülnyomásunk a klasszikus felülnyomás technikailag igényes fejlesztése. Egészen 4 szín color felülnyomása lehetséges, ablakkal vagy ablak nélkül.